Sehening Kalbu

Kelana Berlandaskan Hati, Percaya Mengikat Diri…

-|Hari Yg X Best|-

Posted by anakkawi on August 23, 2005

Hurm… aiyak, arinih teruk btol. Aku ingat masuk lab comp nih bole balas msg ke… ape ke.. tp nk surf internet pon problem. Lembab tu satu hal. Gurl kt tepi aku nih dah brapa kali ntah terlentok depan pc, hahah… sian dia. Last aku tgk dia main solaitre, ahahah………

Hurm, mlm nih kene balik umah. Skrg nih mlm2 sejuk… Bahye gak naik moto. Tp mcm biase aku redah je, Hehehe… Mayb haba dr jerebu dah xda kot, atau apa aku xpasti… tp hujan jarang plak turun. Esok pg kene hantar mak ayah g KLIA. Diorg g holiday dgn along n Kak Long. G honeymoon kot, ahahah….

Then mlm jumaat kene balik amik adik dr UTM lak… apelah, kementerian dah tunda cuti pon gatai nk balik gak. isk2…. tu mesti dah terlajak beli tiket awal. Nasib baik UM nih duk kt kolumpo. Apa2 maklumat mesti sampai awal. Kitorg dah tau cuti semua IPTA ditunda 2 minggu lepas. Hehehe…. kesian la pada sesiapa yg dah terbeli tiket awal tu…

Okeh, sampai di sini aja celoteh aku bg melepaskn geram pd lab yg ntah apa2 nih… Balik nanti buat doa hajat byk2 supaya `penjaga` lab nih ditukarkan. Hehe…

Pada semua yg antar msg.. tima kasih byk2… maaf sbb xdpt nk balas. Pd Min My Sister, Cuteworm yg Blom dikenali, Linda Bekas anak murid Ayah, Kak Nani yg berhutang dinner, Juga pada violet [lupa nama dia, Sori!] Semua sekali lah.. Terima kasih Banyak2…

Then pada adik Farhan dgn L, jaga diri baik2… sori abg dah kehabesan kreadit, Hehe… Juga pd kawan2 yg rajin miskall dan yg xpernah langsung miskall, Thanks to you all…

Have a Nice Day!

N Happy Merdeka Day!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: