Sehening Kalbu

Kelana Berlandaskan Hati, Percaya Mengikat Diri…

Pasangan Idamanku…

Posted by anakkawi on December 4, 2007

Message: Bahagie nye dapat pakwe macam die…
Message: Saya suka tengok jari awek saya…
Cantik betul… Sungguh!
Sampai takut nak pegang…
Bukan takut patah…
Tapi takut nanti jari kitorang tak boleh tolong each
other
Di satu hari yang giler forever depan yang maha Esa

Saya suka tengok rambut awek saya…
Cantik betol… Sungguh!
Sebab tu saya belikan tudung…
Bukan sebab jeles orang lain tengok jugak….
Tapi takut nanti terbakar dek api neraka
Di suatu hari yang giler forever

Saya suka tengok body awek saya…
Cantik betol… Sungguh!
Sebab tu saya belikan dia telekong
Supaya mase die jumpa dengan Kekasih die Yang
Utama
Dia lagi cantik dan berseri menghadap Nya.
Saya pun tumpang dapat pahala. Pheh syoknye…

Saya sedih tengok awek saya
Tak tido, tak makan rindu kat saya…
Saya pun macam tu jugak,
Ada problem yang sama..
Die tanya apa ubatnya?
Saya pun bagi die Quran untuk penenang jiwa…
Semoga lebih cintakan Nya dari saya…

Saya sedih tengok awek saya
Selalu pesan macam-macam kat saya…
“Makan, minum, drive elok-elok tau..
Nanti awak sakit saye susah ati bla bla bla bla”
katenya…
Tapi bila tengok movie sama-sama burn asar
maghrib gitu
Die tak kata satu aper pun…
Berdosanye saya….
Kesimpulannya saya memang sayang dia…
Nak jumper die giler forever…
Yang forever punye forever…
Di dunia dan akhirat terutamanya,
Janji nak share heaven sama-sama…
Bahagia selamanya…

Semoga kami saling mengingati,
Dosa sendiri pun infiniti
Nak tanggung dosa dia lagi pulak lepas ni…
Semoga kami menginsafi diri…
Ya Allah ampunkanlah kami….
Semoga kami dapat bersama selamanya nanti…

P/S – andai anda seorang wanita muslimah…
Mesti seronok kan kalau pasangan kita berfikiran
camtu…
Then kalu anda seorang muslim…
Apa kata tanamkan dalam hati camtu…
Cinta tu anugerah Allah…
Pandai-pandai la kita menjaga nikmat Allah itu
ye…
Semoga saya pun ambik iktibar gak…Wassalam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: