Sehening Kalbu

Kelana Berlandaskan Hati, Percaya Mengikat Diri…

Kerja~

Posted by anakkawi on December 26, 2007

Hari ni first day masuk opis, setelah lama aku bercuti sakan. Mak aku pon pelik, ye r, org laen xcuti, aku sorg je cuti. Sepanjang cuti keje aku pagi2 tgk anak buah aku yang semakin aktif bergolek2. Baru nak belajar merangkak. Sebelum nih hanya mengundur je dia. Pastu sehari sebelum aku balik opis nih, demam lak dia. Mak aku ckp demam sbb nk belajar merangkak ke depan. Ntah r, tp aku tgk mmg dia berusaha mengangkat badan dia. Sebelum nih dia angkat kaki dan tangan dia, wat gaya superwoman. Hihi….

“Anak Buahku Yg Comel”

Masuk opis masih musim honeymoon. Takda sgt org dlm opis. Maklum la opis aku ni suma budak2 kontrak. Keje pon xikut time sgt. So suka2 hati je sambung cuti. [Walaupon sebenarnya cuti2 pon diorg kene wat keje, hehe] Bos aku suh wat report. Aku da pening cmna la nk wat laporan kewangan nih. Pakar rujuk aku lak g mkn kot. Da waktu rehat skrg. Tinggal aku sorg. Sambil menunggu si pakar pulang aku pon membuang masa menaip2 dalam blog nih. Klo korg perasan aku bukannya rajin sgt menaip kt sini. Biarlah…

Wokeh, pakar rujuk aku sudah balik. Got To Work!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: